• Sunrise

  Nu ramane decat ca ea sa indeparteze draperiile ocrotitoare si sa-i sopteasca iubitului : "- Soarele a rasarit, priveste frumusetea acestei dimineti !"

 • Candy

  Purpuriul exprimat prin cercuri intrepatrunse, aruncate parca la intamplare tinde sa iti creeze o seara dulce, o stare bogata in sentimente culese de prin anii copilariei..

 • Cognac

  Viata privita printr-un pahar de cristal ... in care sta cuminte licoarea ce raspandeste arome ametitoare, incarcate cu vremurile pantofilor conturati de ghetre, demult apuse ...

 • Fresh

  Paradoxal ... albul zapezii adaposteste verdele proaspat de primavara ! FRESHROOM denota prospetime si te primeste cu adierea unei dimineti racoroase..

 • Glamour

  Cata indrazneala ! Cata pasiune aruncata pe peretii camerei GLAMOUR ! Nuantele de metal... cu "aroma" de contemporan, te duc undeva in partea sensibila a genului masculin ..

 • Harmony

  Imperecherea perfecta a nuantelor in cauza te face sa intelegi simplitatea armonioasei relatii ... dintre PLUS si MINUS !

 • Jazz

  Liniile verticale ce incadreaza cuminti, calme precum caracterul englezesc, peretii... te duc cu gandul la vremuri in care, trompetele umpleau cu sunetul lor nostalgic, vazduhul serilor urbane.

 • Lights

  Punctele de lumina, precum niste licurici unele, precum linia luminoasa a unei magistrale indepartate altele iti pot crea senzatia placuta de calatorie, de drumetii, de cunoastere !

 • Orient

  Ai putea sa juri ca in urmatorul minut dupa ce te-ai instalat in aceasta camera, prin usa intredeschisa apare turbanul unui servitor turc, intrebandu-te daca nu cumva ai dori sa degusti o baclava delicioasa ...

 • Retro

  In ritm de BONEY M si ABBA te primeste camera, ce parca are mirosul vremurilor in care magnetofonul era regele muzicii usoare

 • Romantic

  Verticalitatea simpla si serioasa a liniilor multicolore surprind modelul floral, jucaus, plin de gingasia si dulceata clipelor romantice, ce se desfasoara discret ...

Despre

Fie ca vorbim de aroma cogniacului, de muzica de jazz a anilor interbelici, de stilul retro, de dulciurile copilariei sau de noptile romantice, atmosfera creata de camerele Enigma Pension trezeste fiecarui turist sentimente unice.

PLACERE, este cuvantul perfect pentru a descrie locatia Enigma Pension, SENTIMENT este cuvantul ideal pentru a caracteriza starea pe care ti-o da fiecare camera in parte …

Venim cu un plus de ALTCEVA, fara sa cuprinda un design cliseic , fara sa scoata in evidenta modernismul efemer.

Avem personalitate aparte, o personalitate bazata pe forme, lumini si culori usor de inteles, usor de simtit.

Engima Pension nu aduce nimic SPECIAL, pentru clienti SPECIALI ci aduce o nota clasica, adresandu-se in mod egal tuturor clientilor care ii calca pragul ! Pensiunea noastra, aduce ideea de a pastra vie senzatia de DEJA VU, conservand in fiecare dintre camere, simbioza perfecta creata intre culori si forme, intre lumini si texturi,ce pot sa nasca clipe frumoase, care cu siguranta au mai fost traite, amintind despre amanunte esentiale ce stau la baza verbului A CALATORI la un mod absolut incantator .

Enigma Pension isi incheie prezentarea printr-un curat si intens „va asteptam cu drag” !